Kuchnia Anielskich Ogrodów
Dynia olbrzymia
Warzywa pieczone
Zapiekanka z młodych warzyw ekologicznych.
Placek na biszkopcie z jajek zielononóżek, z domową śmietaną i ekologicznymi truskawkami.
Pierogi z ekologicznymi borówkami.
Knedle z ciastem szpinakowym i truskawkami prosto z ogrodu.
Knedle z ciastem szpinakowym i truskawkami.
Knedle z ciastem szpinakowym i truskawkami.
Strucla jabłkowa z antonówkami.
Młode warzywa (ziemniaki truflowe, marchewka).
Placki z kwiatami czarnego bzu.
Sałatka z młodych cukinii z kwiatami nasturcji.
Pigwowiec w syropie.
Pigwowiec
Naleśniki z ciastem nagietkowym i powidłami z węgierek z płatkami róż.
Pomidory malinowe.
Rogaliki drożdżowe z powidłami z węgierek i płatkami róży.
Ciasteczka maślane
Rogaliki drożdżowe
Pierniczki
Grilowanie przy stole Grillove.
Sushi
Ser koryciński
Szczawiowa z jajkami od zielononóżek
Ocet dyniowy
Kapusta kiszona
Patisony zapiekane
Powidła z węgierek z płatkami róży
Nalewka z pestek pigwowca
Fasolka szparagowa